• UK Flag
  • DE Flag
  • SE Flag
  • FASTIGHETSBESTÅND


VÅRA EGENDOMAR

 

First Class Croatia har anställt ett professionellt team av byggare, arkitekter och inredare för att smakfullt utveckla och renovera alla våra fastigheter för att säkerställa att de uppfyller vår lyxklassstandard.

Du kommer att vara glad att bara spendera dagen hemma och njuta av ultimat chic komfort. Alternativt kan du använda din hyra som bas när du utforskar regionen eller bedriver business. Hur som helst kommer du att kunna bekvämt njuta av det bästa Kroatien har att erbjuda medan du bor i stil.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IL PALAZZO

Hus med 4 sovrum

Il Palazzo är det perfekta boendet för dem som vill ha en överdådig upplevelse att bo i en klassisk kustområde på Adriatiska havet.

 

CASA MARINA

Studio och 1 sovrum lägenheter

Casa Marina är ett gammalt stenhus som ligger precis vid vattnet i centrum av den historiska gamla staden Sibenik. Välj från studion eller en av de tre lägenheter med 1 sovrum med fantastisk utsikt över Adriatiska havet.

 

VILLA SUMMER DREAMS

Lägenheter med 1 sovrum och eller 2 sovrum

Villa Summer Dreams är en nybyggd och miljövänlig, soldriven bostad med 3 rymliga lägenheter som ger allt du behöver för en fantastisk semester.

 

VILLA SAILOR'S DELIGHT

Hus med 2 sovrum

Beläget på den vackra ön Murter i staden Betina. Bara 10 meter från Adriatiska havet, byggdes detta unika gamla stenhus om till en pärla genom att noggrant utforma både yttre och interiör.

 

HARBOR TERRACE

Lägenhet med 2 sovrum

Fullt renoverat gammalt stenhus med 2 sovrum, beläget i centrum av den gamla staden Murter.